Foci

Andrés Iniesta sérülés miatt kihagyhatja a Chelsea elleni BL-visszavágót

Az FC Barcelona bízik benne, a spanyol sajtó szerint azonban valóságos csoda lenne, ha Andrés Iniesta felépülne a Chelsea elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő jövő szerdai visszavágójára.

A középpályás vasárnap, az Atlético Madrid ellen 1-0-ra megnyert hazai rangadó első félidejében szenvedett combsérülést, a 36. percben le is kellett cserélni – rossz hír, hogy hasonló sérüléssel minimum 2-3 hetet szoktak kihagyni a játékosok, a klub és a futballista azonban ennek ellenére bizakodó a visszatérés időpontját illetően.

Gerard Piqué sincs nincs százszázalékos állapotban. A katalánok védője hetek óta kisebb térdproblémával küzd, az Atlético ellen azonban összerúgott Thomasszal, és egyelőre kérdéses a játéka.

A sűrű versenynaptár miatt Ernesto Valverde vezetőedző plusz szabadnapot adott a Barcelona kulcsembereinek. Lionel Messiék felmentést kaptak a keddi edzésről, amelyen így csak nyolc játékos vett részt az első csapat keretéből. A Barca szerdán Lleidában a katalán Szuperkupáért mérkőzik meg az Espanyollal, a vasárnapi rangadó után a keret a mérkőzés napján találkozik először.

A bajnokságban veretlenül listavezető katalánok a BL-nyolcaddöntő első, londoni meccsén 1-1-es döntetlent értek el az angol bajnoki címvédővel szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik