Foci

„Öt-hat év és olyan lesz a magyar futball, mint Puskásék idejében”

A címben szereplő állítást Danko Lazovics, a Videoton szerb támadója állította a Magyar Televízióban. Aki nem hiszi, itt megnézheti, de azért idézzük is az M4Sport által fordított monológot teljes egészében:

A magyar futball egy óriási projekt. A stadionok, a bajnokság, a klubok. Maga a liga nagyon kiegyenlített, ez a bajnokság nem lefutott, itt bárki lehet bajnok, szorosak a mérkőzések. Hasonló minőségűek a keretek is. Nagyon szeretek itt lenni, mert magaménak tudom érezni ezt a tervezetet. Nemcsak azt, ami a magyar futball egészét jellemzi, hanem azt, ami a Videotonnál is zajlik. Úgy gondolom, ha ezen az úton halad tovább a fejlődés, akkor az elkövetkezendő öt-hat évben a magyar futball újra olyan sikeres lehet, mint Puskásék idejében volt.

Ehhez képest az UEFA a pozsonyi kongresszusán épp kedden foszlatta szerte a magyar klubfutball szerelmeseinek minden nemzetközi kupákra, és azok csoportköreire vonatkozó álmát.

Szertefoszlatta Orbán Viktor és Csányi Sándor álmait az UEFA
Meg a magyar szurkolókét, amikor arról döntöttek Pozsonyban, hogy a kis országok csapatai a labdarúgó BL-, EL-ben nem kerülhetnek a tűz közelébe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik