Foci

Új helyzetbe csöppen Dzsudzsák Balázs

Volt egy olyan pletyka a napokban, hogy a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs a nyáron esetleg hazatér. A játékos ügynöke, Vörösbaranyi József a Digi Sport Reggeli start c. műsorában nyilatkozott, azt mondta, egyelőre nem tudja megmondani, hogyan alakul a focista jövője. Jelenlegi csapata, az al-Vahda szeretné megtartani.

Ez egy új helyzet, hiszen Balázs életében eddig nem fordult elő, hogy szabadon igazolható lett volna. Meglátjuk, milyen lehetőségei lesznek. Májusig kiderül, hol folytatja. Vannak érdeklődők Európából és Ázsiából is, tárgyalunk klubokkal. Az MLS vonzó lehetőség a számára, benne van a pakliban az amerikai folytatás lehetősége. A hazatérés ideje még nem jött el, ez nem várható

– mondta Vörösbaranyi.

A 31 éves Dzsudzsák a Debrecentől igazolt a holland PSV-hez még 2008-ban, majd megfordult az Anzsiban, a Dinamo Moszkvában és a Bursasporban, 2016 óta játszik az emírségekben. Tavaly Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta neki, az ilyen játékosokra az NB I-ben lenne szükség.

Fotó: Facebook/Al-Wahda FC

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik