Foci téli olimpia 2018

Liu Shaolin Sándor combja kenterbe veri Roberto Carlosét

A legtöbb statisztikai portál éremesélyesnek tartja a magyar gyorskorcsolyázókat, különösen Liu Shaolin Sándort. A közösségi médiában is igen aktív sportoló lábáról kikerült néhány kép a szövetség oldalára, amit elnézve nem lehet nem elismerően bólintani.

A sportvilág talán legismertebb, de kétség kívül egyik legnépszerűbb erőtől duzzadó lába Roberto Carloshoz volt köthető, a brazil hátvéd nem egy szemkápráztató lövéssel szerzett gólt csapatának. Kis szófordulattal élve azonban vélhetően labdába sem rúghat a Shaolin-lábakhoz képest.

Fotó: AFP / DANIEL MIHAILESCU

Ma már meg is mutathatja, mire képes azokkal a lábakkal Liu Shaolin Sándor, az első futama 11.00 órakor kezdődik az 1500 méteres szám első selejtezőjében.

A magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók szombati programja

A férfiak mezőnyében 1500 méteren Liu Shaolin Sándor 11.00 órakor az első selejtezőben lép jégre, míg Liu Shaoang futama 11.12-kor kezdődik. Burján Csaba rögtön utána következik majd. Az elődöntők egy órával később, 12.21-kor kezdődnek, a döntőt 13.26-kor rendezik.

A lányoknál 500 méteres távon rendeznek a selejtezőket, a magyarok közül Keszler Andrea 11.46-kor vesz részt selejtezőn, Jászapáti Petra futama pedig 11.58-korindul. A küzdelmek kedden a negyeddöntőkkel folytatódnak.

A lányoknak 12.52-kor a váltóval 3000 méteren rögtön elődöntőznek majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik