Foci

Cristiano Ronaldo: Madridban akarok maradni

Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldót választották egy kínai applikáció felhasználói 2017 legjobb játékosává, és a díjátadó apropójából interjút is adott a portugál szupersztár.

A Real Madrid 32 éves támadója fejsérüléséről elmondta, benne van a játékban, nem zavarja, a látása is a régi, sőt ugyanolyan jól néz ki, mint előtte, szóval nem történt tragédia. Az elmúlt évről sokadjára is ugyanazt tudja csak nyilatkozni: fantasztikus év volt, mindent megnyert, és talán még azt is kimondhatja, hogy élete legjobb időszakán van túl. Az interjú alatt azért emlékeztették, hogy már 32 éves.

A kor nem számít. Örülök, hogy továbbra is ilyen magas szinten tudok teljesíteni. Az előző két év volt életem legjobb szezonjai, szeretek dolgozni, és élvezem, hogy trófeákat nyerek a társaimmal. Van bennem még néhány év

nyilatkozta Ronaldo. Az Európa-bajnok sztár elmondta, anno nem gondolta volna, hogy akár egy aranylabdát is nyerhet, nemhogy kettőt, de ötöt aztán főleg. Továbbra is az a célja, hogy minél többet nyerjen, de hangsúlyozta, nem megszállottja az aranylabdának.

Jó, hogy Lionel Messivel osztozhattam a díjakon az elmúlt években. Jó érzés, hogy egy ilyen kiváló játékossal tehettem meg, mint ő. Elégedett vagyok a karrieremmel, de a jövőben is ugyanilyen keményen fogok dolgozni.

A jelenlegi szenvedésről úgy fogalmaz, hogy a játékosok sem, a klub sem boldog. Motiváltnak kell lenni, adott tanácsot saját magának és csapatának Ronaldo. Amikor Madridról, a városról kérdezték, elmondta a tételmondatot.

„Szeretek itt élni. Szeretem a várost, a klímát, az embereket. Közel van Portugáliához, autóval is elérhetem. Spanyolország egy nagyszerű ország, természetes, hogy itt akarok maradni, szeretem a klubomat.”

Cristiano Ronaldo a 2017-2018-as szezonban 25 meccsen 18 gólt lőtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik