Foci

Neymar a fizetéscsökkentésbe is belemenne, csak vigye a Real Madrid

A Paris Saint-Germain brazil sztárjáról hetek óta pletykálják, hogy egy év után távozna Franciaországból, és a Real Madridnál folytatná pályafutását. A legújabb hírek most arról szólnak, hogy Neymar jelezte, kevesebb pénzért is aláírna a Bajnokok Ligája-címvédőhöz.

A L’Equipe-nek állítólag a játékoshoz közel álló emberek azt mondták, a 25 éves szupersztár már döntött, és távozni akar, az első számú célpontja pedig Madrid.

Neymar 38 millió eurót (közel 12 milliárd forintot) keres évente, ebből csípne le annak a reményében, hogy így megkönnyíti a csapatváltását. A Realnál a legjobban fizetett játékos az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo 21 millió euróval (kb. 6,5 milliárd forintjával).

Párizsban viszont nem akarnak hallani az üzletről: a katari tulajdonos Nasszer Al Khelaifi azt mondta, biztos hogy nem távozik Neymar.

Ha mégis esély nyílik, akkor körülbelül 250 millió eurót kellene fizetnie a Real Madrid elnökének, Florentiono Pereznek. Vagy, ahogy már megírtuk, az üzlet része lehet maga Cristiano Ronaldo is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik