Foci

Véresre rúgták Cristiano Ronaldót

A címvédő Real Madrid 7-1-re legyőzte a vendég Deportivo La Coruna együttesét a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának vasárnapi játéknapján. Annak ellenére gólfesztivált rendeztek a fővárosiak, hogy a vendégek szereztek vezetést a 23. percben. Zinedine Zidane együttese azonban nagy erőket mozgósított a győzelem érdekében, ami kifizetődött.

Tíz percig tartott a vendégek öröme, Marcelo passzából Nacho egyenlített, sőt a 41. percben, Gareth Bale szerzett szenzációs gólt egy okos csavarással. A második félidőben aztán elgázolta ellenfelét a hazai csapat: az 58. percben Bale fejelt gólt, tíz perccel későtt Cristiano Ronaldo parádés sarkazós passzából Luka Modric hajszálpontos lövéssel talált be, majd hosszas erőlködést követően Ronaldo, maga is betalált.

Később előre vetődve gólt fejelt a Real hetese, így rögtön duplával törte meg a gólcsendet. Üröm az örömben, hogy a menteni igyekvő védő úgy fejbe rúgta a portugált, hogy hosszas ápolásra szorult, felszakadt a szemöldöke és csúnyán vérzett a feje.

A végeredményt Nacho állította be, ezzel a Real Madrid 7–1-re győzött, s ezzel megszakította hárommeccses rossz sorozatát.

Végeredmény – La Liga, 20. forduló

Real Madrid–Deportivo La Coruna 7–1
Gólszerző: Nacho 32., 88., Bale 42., 58., Modric 68., C. Ronaldo 78., 84., ill. Adrián 23.

Fotó: AFP / OSCAR DEL POZO

Ajánlott videó

Olvasói sztorik