Foci

Már az orvosin is átment a Realnál a spanyol kapus

Már jó ideje tartja magát a pletyka, hogy Kepa Arrizabalagát akarja megszerezni magának a Real Madrid labdarúgócsapata. A 23 éves kapus szerződése a nyárig szól az Athletic Bilbaóval, akkor ingyen távozhatna, ám a bajnoki címvédő a hírek szerint hajlandó kifizetni érte 20 millió eurót, csak, hogy már a télen megszerezze.

Ha jók a Marca értesülései, akkor bizony napokon belül megszülethet az egyezség. A madridi sportlap azt írta, hogy Kepa csütörtökön a fővárosban járt és már át is esett az orvosi vizsgálatokon.

Ráerősít a pletykákra, hogy a 2012-ben U19-es Európa-bajnok, egyszeres felnőttválogatott kapus nem edz a csapatával. Sérülésből lábadozik, de a spanyolok szerint ez is annak a jele, hogy hamarosan csatlakozik a Real Madridhoz.

Zinedine Zidane-t is kérdezték a játékosról a pénteki sajtótájékoztatóján, de azt mondta, ő csak a saját labdarúgóiról tud beszélni. És Kepa nem az.

A tehetséges kapusról egyébként korábban az a hír járta, hogy szerepel azon a listán, amit Cristiano Ronaldo adott le Florentino Pérez klubelnöknek és amin azok neve szerepelt, akiket a portugál szerint le kellene igazolnia a klubnak.

Nyitókép: Europress/Spanish DPPI/UGS Vision

Ajánlott videó

Olvasói sztorik