Foci

Nikolics maradna Chicagóban, de Spanyolországon azért elgondolkodna

Nikolics Nemanja, a magyar labdarúgó-válogatott csatára szívesen maradna a Chicago Fire csapatánál azt követően is, hogy két év múlva lejár a jelenlegi szerződése.

Még két év van hátra a szerződésemből, és nagyon jól érzem magamat Amerikában. El tudnám képzelni, hogy hosszabb távon is Chicagóban játsszak, de ebben a klubnak is partnernek kell lennie

– nyilatkozta Topolyán az M1-nek a válogatott támadó, aki szilveszterkor ünnepli a harmincadik születésnapját. Hozzátette, ha olyan ajánlat érkezik, amit érdemes lenne átgondolnia, a menedzserei szólni fognak.

Nikolics január 20-án utazik vissza az Egyesült Államokba, az új bajnoki idény pedig márciusban kezdődik.

Az észak-amerikai profiliga (MLS) alapszakaszának legutóbbi gólkirálya Topolyán megtekintette az épülő labdarúgó-akadémiát, autogramot osztott a fiataloknak, és a közös fényképek elkészítése előtt az általános iskola tornatermében magyarul és szerbül is készségesen válaszolt nekik. Egyikük azt kérdezte, átigazolna-e egy olyan kisebb spanyol csapathoz, mint például a Getafe vagy az Eibar.

Mindenféleképpen átgondolnám, ha jönne egy ilyen lehetőség. A spanyol ligát nagyon szeretem nézni, mert támadó focit játszanak a csapatok

– mondta Nikolics. Hangsúlyozta, a legfontosabb, hogy a játékos maga döntse el, hol akar futballozni, és megtalálja a motivációt, illetve a célokat az új csapatánál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik