Foci

Összeveszett Mourinhóval, távozhat a középpályás

Az ESPN belsős információkra hivatkozva azt írja, a Manchester United örmény válogatott játékosa, Henrikh Mkhitaryan közel áll a távozáshoz, miután összeveszett a csapat sztármenedzserével, José Mourinhóval még múlt hónapban, egy videóelemzés közben.

A 28 éves futballista az információk szerint azért maradt ki a csapat elmúlt nyolc meccséből hétszer is a keretből, mert finoman szólva sem értett egyet edzője egyik kritikájával a november 25-i Brighton elleni meccset követően. Mourinho játékosa védekezését emelete ki, és a vita még az elemzés után, a tréningközponton kívül is folytatódott.

Amikor a portugál szakembert megkérdezték, miért nem nevezi manapság Mkhitaryant a keretbe, így felelt:

Csak hat játékosom lehet egyszerre a kispadon, szeretném rotálni a cseréimet is. Ott van Ashley Young, aki simán megoldja a széleket; ott van Danny Blind, aki két pozícióban is helytáll; ott van Ander Herrera, Zlatan Ibrahimovic és Marcus Rashford is. Most Anthony Martialt, Juan Matat és Jesse Lingardot játszattam, ha szeretném Mkhitaryant a csapatban tudni, egyiküket ki kell vennem. Ebben a pillanatban úgy érzem, ők jobban megérdemlik a játékidőt

– magyarázta döntését José Mourinho.

Állítólag a Serie A-ban hosszú idő után egészen jó eredményeket szállítü Inter szívesen kimenekítené az örményt Manchesterből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik