Foci

Bajban a Dortmund, itt az újabb sérült

Borzasztóan alakul a német élvonalbeli Borussia Dortmund éve, a csapat pocsékul szerepel a bajnokságban, a Bajnokok Ligájában pedig már biztosan nem juthatnak tovább a csoportjukból, miután öt meccsen két pontot gyűjtöttek.

A BVB hihetetlen, de szeptember 30-án nyert bajnoki mérkőzést utoljára, azóta egyedül a Német Kupában tudtak diadalmaskodni a Magdeburg ellen október 24-én.

Ha mindez nem volna még elég önmagában, sérüléshullám is sújtja a csapatot. A napokban Mario Götzéről derült ki, hogy idén már nem játszhat, míg hétfőn az ötszörös német válogatott Gonzalo Castróról derült ki, hogy bokaszalag-szakadása miatt hetekig nem léphet pályára.

Ezek után kedden jött az újabb csapás: a nyáron szerződtett Maximilian Philippről adta hírül hivatalos honlapján a Dortmund, hogy súlyos térdsérülése miatt hónapkra kidőlt. Ehhez tegyük hozzá, hogy Pierre-Emerick Aubameyang magatartásából elege lett a Borussia vezetőségének és a teljesség kedvéért íme a további sérültek listája: Erik Durm, Lukasz PiszczekLarsen Jacob-Bruun, Sebastian Rode, Isak Alexander.

Nem lennénk Peter Bosz vezetőedző helyében…

(Fotó: AFP / DPA / Bernd Thissen)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik