Foci

Kussoljon! – üvöltötte a magából kikelt edző az újságírónak

Rabah Madjer az algériai futball legendás alakja, akinek a neve hallatán sokunknak az 1987-es BEK-döntő jut eszünkbe, amikor egy elképesztően laza sarkalással egyenlített a Bayern ellen, és csapata, a Porto később meg is nyerte a finálét 2-1-re.

Az 58 éves Madjer negyedik időszakát kezdte az algériai válogatott élén, és első meccsén csapata 3-0-ra győzött a Közép-afrikai Köztársaság ellen, amelyben csereként bő negyedórát kapott a korábban Újpesten és Kecskeméten is légióskodó Foxi Kéthévoama.

A meccs utáni sajtótájékoztatón az egyik algériai újságíró a csapat legnagyobb sztárját, Riyad Mahrezt faggatta volna arról, hogy mit szólt a válogatott teljesítményéhez, de Madjer ekkor szót kért, majd alaposan kiosztotta a médiamunkást.

“Djebour úr, ön a válogatott ellensége, és ezt most itt mindenki előtt elmondom. Mindenkit tisztelek, de önt nem. Kussoljon! Kussoljon” – üvöltötte Madjer az újságírónak, majd lazán kérte a következő kérdést.

Az algériai válogatott az előző kapitánnyal, a spanyol Lucas Alcarazzal utolsó lett a selejtezőcsoportjában, így a 2010-es és 2014-es részvétel utál ezúttal esélye sem volt kijutni a vébére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik