Foci

Két hátvédre sem számíthat Szélesi Zoltán

Fiola Attila és Guzmics Richárd kihagyja a magyar labdarúgó-válogatott Luxemburg és Costa Rica elleni barátságos mérkőzéseit. A hazai szövetség (MLSZ) honlapjának vasárnap esti híre szerint a Videoton FC és a kínai Jenpien Funde hátvédje egyaránt sérülés miatt nem csatlakozott Szélesi Zoltán keretéhez.

A válogatott további alapemberei közül az ugyancsak sérült Szalai Ádám és Kleinheisler László játékára sem számíthat a megbízott szövetségi kapitány. A szakmai stáb hétfőn dönt arról, hogy a helyükre szükséges-e más játékosok meghívása. A magyar együttes csütörtökön Luxemburggal idegenben, Costa Ricával pedig öt nappal később a Groupama Arénában játszik – ezeken a találkozókon Szélesi, mint megbízott szövetségi kapitány ül majd a kispadon.

A vasárnap esti regeneráló edzést megelőzően Szélesi megtartotta az első megbeszélést a csapat számára, ám a játékosok Georges Leekens szövetségi kapitánnyal is találkoztak, aki az idei utolsó két mérkőzést követően veszi át a nemzeti csapat irányítását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik