Foci

Bombagóllal tapad az élbolyra a Tottenham – videó

Nehézkesen izzadta ki a győzelmet hazai pályán a Tottenham Hotspur a Premier League 11. fordulójában vasárnap. Az ellenfél a sereghajtó Crystal Palace volt, amely kezdi összekapni magát, ezt most bizonyították a Bajnokok Ligájában már továbbjutott Spurs ellen.

A mérkőzésen ugyanis meglepetésre a piros-kékeknek volt több helyzetük, a sérülés miatt hiányzó Hugo Lloris helyettese, Paulo Gazzaniga azonban megmutatta, hogy ő is remek kapus. Gazzaniga a 36. percben Scott Dann fejesét tenyerelte ki a bal alsó sarokból, majd Andros Townsend löketét ütötte ki két perccel a második félidő megkezdése előtt. Az 57. percben tehetetlen volt, de Wilfried Zaha megtette azt a szívességet a hazaiaknak, hogy miután eltolta a kapus mellett a labdát az üres kapu mellé gurított.

Ezek után szerezte meg a győztes gólt Son Heung-Min: a 64. percben két rossz Tottenham-kísérlet után elé gurult a labda, a dél-koreai pedig ballal a bal felsőbe bombázott.

Soné volt a győztes találat, a Spurs ezzel beérte Manchester Unitedet a második helyen, de a Vörös Ördök késő délután játszanak még a Chelsea-vel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik