Foci

A chilei kapus felesége borította a bilit a vb-kudarc után

A szövetségi kapitány távozik, az egyik sztár szintén elköszönt, Claudio Bravo felesége pedig kemény vádat fogalmazott meg, ez lett a következménye annak, hogy Chile nem jutott ki a vébére.

A legutóbbi két Copa América-győztese, a Konföderációs Kupán idén döntőt játszó Chile nem jutott ki a világbajnokságra, miután a dél-amerikai selejtezősorozat utolsó fordulójában 3-0-ra kikapott Brazíliától, és ezzel csak a hatodik helyen zárt a tízcsapatos mezőnyben.

A pótselejtező mindössze két gólon múlt, úgyhogy a chileiek foghatják a fejüket, amiért például kikaptak a gyengécske Bolívia otthonában 1-0-ra.

A kudarc után távozik a szövetségi kapitány, Juan Antonio Pizzi, akinek a selejtezők végéig szólt a szerződése, és úgy érzi, nincs miért leülni és egyeztetni a vezetőséggel, hiszen a kitűzött célt nem sikerült teljesíteni. Nem ő az egyetlen búcsúzó, az utolsó meccset eltiltása miatt kihagyó Arturo Vidal a Twitter-oldalán jelentette be, hogy részéről ennyi volt, nem húzza fel többé a válogatott vörös mezét. A Bayen München középpályása 2007-ben debütált, összesen 97 meccsen lépett pályára (23 gólig jutott), részese volt a két Copa-sikernek, és játszott a 2010-es, valamint a 2014-es vébén is.

A kiesés okozta csalódottság cselekvésre késztette a chilei kapus, Claudio Bravo feleségét, Carla Pardót, aki az Instagram-oldalán azt írta, ha valaki felhúzza a válogatott mezét, annak minden értelemben profinak kell lennie.

Tudom, hogy a legtöbben kihajtották a belüket, de mások közben partikra jártak, és olyan részegek voltak, hogy edzeni sem tudtak. És most az egész ország sír”

– írta Pardo.

Hogy aztán a részegség kire vonatkozik, az nem derült ki, de emlékezhetünk, hogy Vidalnak például volt olyan ügye, amikor ittasan vezetett, és szerencséje volt, hogy csak az autóját törte össze. Pardo egyébként nagyon dicsérte a férjét, de Claudio Bravo benne volt a brazilok elleni zakóban, az első gól ugyanis abból született, hogy nagyon csúnyán kipattant róla egy Dani Alves-szabadrúgás, ezt a hibát pedig Paulinho góllal büntette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik