Foci

Nyolcgólos őrülettel indult a vasárnap a spanyol bajnokságban

Valamiért a vasárnap 12 órakor kezdődő mérkőzések ha nem is mindig, de elég sokszor érdekesek a spanyol labdarúgó-bajnokságban. Pedig egy Real Sociedad – Betis találkozó nem feltétlen az a párosítás, amitől az embert dob egy hátast.

A szezont egész jól kezdő csapatok mérkőzésén a vendég sevillaiak szereztek vezetést mg a 6. percben, hogy aztán a 26. percben már a hazai Sociedadnál legyen az előny. Még ki sem ünnepelte magát játékos és szurkoló, egyenlített a Betist, hogy aztán a második félidő első percében az örökifjú Joaquín ismét a vendégeket juttassa előnyhöz egy kiugratás után.

A mérkőzés összefoglalója:

Ha azt hitte bárki is, hogy ellőtték a csapatuk a puskaporukat, az bizony tévedett. Egy tanítani való támadás végén Prieto egyenlített, így 3-3-mal érkeztek a hajrába a csapatok. A Betis aztán a meccs során harmadszor is vezetéshez jutott, de szinte azonnal jött a baszk válasz, így 4-4-es döntetlennel ért véget a találkozó.

Nem is rossz egy ebédidőben rendezett meccsetől.

Eredmény – La Liga, 7. forduló

Real Sociedad – Betis 4-4 (2-2)

Gólszerzők: W. José (13.), Oyarzabal (26.), Prieto (57.), Llorente (86.) illetve Sanabria (6.), Feddal (28.), Joaquín (46.), Leon (84.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik