Foci

Ismét egymásra talált a válogatott és a szurkolók

Úgy fest a szurkolók teljesen túltették magukat az andorrai kudarcon, hiszen rohamosan fogynak a válogatott mérkőzéseire kapható jegyek.

A Portugália elleni vereség után is már enyhülni látszottak a drukkerek, legalábbis nagy taps járt a végig foggal-körömmel harcoló csapatnak levonuláskor. A magyar válogatott népszerűsége pedig töretlen, ugyanis a Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint

Feröer ellen tízezer jegy is elfogyott, a Svájc elleni idegenbeli mérkőzésre pedig már több száz magyar szurkoló váltott jegyet.

Mindez a júniusi depresszió után szép teljesítmény, úgy tűnik valóban elnyerte a közönség bocsánatát a nemzeti együttes.

Bernd Storck elpakolhatja a bőröndöt
A magyar labdarúgó-válogatott kétarcú. Három hónap alatt kétszer is 1-0-ra kapott ki, mégis hatalmas a különbség. Andorra elvette a reményt, Portugália ellen valami felcsillant. Elemzés.

A magyar válogatott október hetedikén mérkőzik meg Svájccal, majd három nappal később a Groupama Arénában fejezi be a világbajnoki selejtezőket Feröer-szigetek legjobbjai ellen. A kijutásra már matematikai esély sincs.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik