Foci

Cristiano Ronaldo megríkatta Danit – videó

Mutatjuk, hogy reagált a kilenc éves Dani, amikor kedvenc labdarúgója kidobta neki a melegítőfelsőjét.

Számos oldalról foglalkoztunk már a vasárnapi Magyarország-Portugália világbajnoki selejtező mérkőzéssel (0-1). A mérkőzést követően persze megírtuk, mit nyilatkozott Bernd Storck, miként látta a mérkőzést kollégája Fernando Santos mester, illetve azt is, szerkesztőségünk mit szűrt le nem csak ebből az egy találkozóból, hanem az elmúlt bő egy év eseményeiből.

Bernd Storck elpakolhatja a bőröndöt
A magyar labdarúgó-válogatott kétarcú. Három hónap alatt kétszer is 1-0-ra kapott ki, mégis hatalmas a különbség. Andorra elvette a reményt, Portugália ellen valami felcsillant. Elemzés.

Nehezen tudtuk eldönteni, hogy Priskin Tamás kiállítása túl szigorú ítélet volt, vagy jogos – ezért az olvasók segítségét kértük (74 százalékban a jogos nyert) -, ahogy nyilván némi elfogultságból akár piros lappal is büntethette volna a holland játékvezető Cristiano Ronaldót, amikor törlesztés gyanánt belerúgott Fiola Attilába (El kell ismerni, a portugálok legnagyobb sztárját aprították korábban a magyarok rendesen).

Ronaldo tett mást is a mérkőzés előtt. Óriási szíve van, amivel ezúttal egy magyar kis srácot siratott meg a bemelegítése után az öltöző felé félúton. Lássuk hogy reagált a a kilenc éves Dani, amikor kedvenc labdarúgója kidobta neki a melegítőfelsőjét. Azt, amelyik a nyitóképünkön Andrew Surma/NurPhoto fotóján látható.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik