Foci

Bedarálta a Swansea-t a Manchester United

José Mourinho csapata sokáig úgy tűnt egyetlen góllal lehozza a Swansea elleni bajnokit, ám az utolsó 10 percben kiütközött a hatalmas különbség a két klub között.

Az első gólt még pont a félidő előtt szerezték a Vörös Ördögök egy bal oldali szöglet után. Paul Pogba fejelhetett kapura teljesen tisztán, ezt Lukasz Fabianski bravúrral a felső lécre tudta tolni, az érkező Eric Baillyrról lemaradt az embere.

Ezután sokáig gyanús volt, hogy a végeredmény is 1-0 lesz, azonban a 80. percben súlyos védekezési hiba után betalált Romelu Lukaku, a hazaiak pedig teljesen összeomlottak.

Egy perccel a belga gólja után Henrik Mkhitaryan úgy szlalomozott végig a Swansea védelmén, mintha csak edzésen lenne, majd kihagyhatatlan helyzetbe hozta Pogbát.

A kegyelemdöfést a csereként beálló Anthony Martial verte meg emberét, majd mielőtt a védők összezártak volna előtte a kapu bal alsó sarkába gurított.

Ahelyett, hogy szűkös egygólos győzelmet aratott volna a United, három perc alatt három gólt lőtt a hajrában és első meccséhez hasonlóan ismét meggyőző 4-0-ra nyert.

Végeredmény – Premier League, 2. forduló

Swansea – Manchester United 0-4
Gólszerző: Bailly 44′, Lukaku 81′, Pogba 82′, Martial 83′

Ajánlott videó

Olvasói sztorik