Foci

Lukaku duplázott, hengerelt a Manchester United

Miután a Manchester United elveszítette a Real Madrid ellen az európai Szuperkupa döntőjét rengeteg kritika érte a 75 millió font körüli összegért leigazolt Romelu Lukakut, akinek nem ment valami jól azon a meccsen. Vasárnap a West Ham United elleni bajnokin bizonyíthatott, és a 32. percben a kapufa segítségével be is lőtte a a hazai pályán játszó manchesteriek vezető gólját.

Lukaku első gólja:

A nyár nagy sztárigazolásai közül Alexandre Lacazette, Álvaro Morata, Mohamed Salah és Lukaku is betalált az első bajnokiján új csapatában.

A belga csatár gólja még jobban megnyugtatta a manchesterieket, akik a második félidőben is tovább nyomtak, Lukaku fejesével pedig az 53. percben megduplázták a vezetést. Szinte azonnal jött egy veszélyes szituáció, Arnautovic fejese találta el a lécet.

Lukaku második gólja:

A Manchesternek is volt egy kapufája, Rashford lövésénél Hart már verve volt, szerencséjére a labda kifelé pattant. Mindenesetre a hazaiak győzelme egy pillanatra nem forgott veszélyben, a West Ham egyszerűen nem volt egy súlycsoportban ellenfelével. A lefújásig már csak az volt a kérdés, hogy kettő vagy több góllal nyernek-e a hazaiak. Jött a harmadik, a csereként beküldött Martial higgadtan értékesített egy ziccert, hogy aztán a végén Pogba állítsa be a 4-0-s végeredményt. Kiütés.

Martial találata:

Pogba tette fel az i-re a pontot:

Eredmény – Premier League, 1. forduló

Manchester United – West Ham United 4-0 (1-0)

Gólszerzők: Lukaku (33., 53.), Martial (88.), Pogba (90.)

Fotó: Michael Regan/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik