Foci

Pontot rabolt a Balmazújváros Kispesten

Davide Lanzafame  (davide lanzafame, )
Davide Lanzafame  (davide lanzafame, )

A bajnoki címvédő Honvéd döntetlent játszott a Balmazújvárossal az OTP Bank Liga harmadik fordulójában, szombaton. A fővárosi csapat sorozatban 14. bajnoki mérkőzésén maradt veretlen hazai pályán. A második hazai gólt szerző Davide Lanzafame ebben az idényben csapata mind az öt találkozóján betalált.

OTP Bank Liga, 3. forduló

Budapest Honvéd-Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 2-2 (0-1)
Bozsik Stadion, 1753 néző, v.: Szőts
gólszerző: Vajda (3.), Arabuli (69.), illetve Eppel (52.), Lanzafame (63.)
sárga lap: Lovric (16.), Laczkó (45.), Eppel (81.), Kamber (85.), Danilo (88.), illetve Habovda (51., 70.), Uzoma (61.), Rus (81.)
kiállítva: Habovda (70.)
Honvéd: Gróf – Laczkó (Dark, 76.), Bobál, Lovric, Latifu – Gazdag (Danilo, 62.), Pölöskei, Kamber, Tömösvári – Eppel, Lanzafame
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Horváth L. – Uzoma, Rus, Tamás L., Habovda – Andric (Batarelo, 92.), Haris, Sigér, Vajda – Kovács Á. (Rácz, 77.), Arabuli (Póti, 73.)

Egy szép távoli tekeréssel gyorsan vezetést szerzett az újonc. A folytatásban a bajnok Honvéd fölénybe került, irányította a mérkőzést, időnként be is szorította ellenfelét a saját kapuja elé, de a balmazújvárosiak eredményesen védekeztek, így a hazai együttes csak egy komoly gólhelyzetet tudott kialakítani.

A fordulás után gyorsan egyenlített, majd átvette a vezetést a Honvéd, de nem tudta otthon tartani a három pontot, mert a vendégek a ritka támadásaik egyikét góllal fejezték be. A Balmazújváros bő húsz percet emberhátrányban játszott, a hazai csapat azonban nem tudott élni a lehetőséggel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik