Foci

Nem koncentrált eléggé a Vidi, kapott is egy hármast Máltán

Tényleg ott tart már a magyar labdarúgás, hogy senki ellen sem mehetnek biztosra a csapataink. Ez az Andorra ellen elveszített vb-selejtező után hatványozottan igaz és jó példa volt a keddi Balzan-Videoton mérkőzés is. A Vidi 2-0-s előnyből várhatta az Európa Liga-selejtező 1. körének visszavágóját, a máltai rivális azonban hamar, már a 3. percben betalált, amivel nyílt lett a párharc. Végül a Vidi továbbjutása nem forgott veszélyben, de csak ezzel lehet elégedett az együttes, a 3-3-as döntetlennel nem.

Így van ezzel a csapat nyáron kinevezett vezetőedzője, Marko Nikolics is, aki felemás érzésekről beszélt a lefújás után a vidi.hu-nak. Annak örül, hogy a nagy melegben, rossz talajon is továbbjutott a csapata, a mutatott játékkal viszont egyáltalán nem elégedett.

Ajándékokat adtunk az ellenfélnek, gólok formájában. Lőttek három gólt, három szituációból – nem is mondanám helyzeteknek a gólt megelőző szituációkat. Ha gólt kapunk egy szép akció után, arra azt mondom, rendben van, ez előfordul. Most nem erről volt szó, azt mondanám, hogy hiányzott a koncentráció részünkről. Ilyen hibák nem voltak ránk eddig jellemzőek, talán jobb is, hogy ilyen korán jöttek elő a hibák, hogy legyen időnk tovább fejlődni

– mondta Nikolics, aki elmondta a játékosainak a lefújás után: ennél mindenképpen több kell a folytatásban.

Csütörtökön derül majd ki, kivel játszik a következő körben a Vidi. Az észt Kalju vagy a feröeri B36 Tórshavn lesz az ellenfél, az észtek vannak 2-1-es előnyben.

Csütörtökön játszik majd két másik magyar csapat: a Ferencváros 2-0-s előnybe került a lett Jelgava ellen, míg a Vasas 4-3-as hátrányból várja a Beitar elleni hazai visszavágót. Az angyalföldiek úgy kaptak ki, hogy a 88. percben még 3-1-re vezettek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik