Foci

Elefántcsontparti válogatott védő jöhet a Fradihoz

A Ferencváros meg megkezdte szereplését az Európa Ligában, valamint két hét múlva már az OTP Bank Liga is rajtol, de várható még játékosmozgás a zöld-fehérek keretében. A legfrissebb információk szerint a balhátvéd posztjára érkezhet egy elefántcsontparti válogatott labdarúgó.

Az NSO és az ulloi129.hu az írja, a Fradiban folytathatja pályafutását a 30 éves Constant Djakpa.

A jelenleg szabadon igazolható futballista a hírek szerint nem lesz a francia másodosztályú Sochaux játékosa, így a fővárosi együttesnél köthet ki.

Djakpa Norvégiát és Romániát is megjárta, mielőtt 2008-ban a Bayer Leverkusenhez került, amelyben első szezonjában tíz meccsen lépett pályára. A gyógyszergyári klub egy évvel később két idényre kölcsönadta a Hannovernek, és ezek után már nem is tért vissza Leverkusenbe.

A nyolcszoros válogatott balhátvéd 2011-ben az Eintracht Frankfurthoz szerződött, amelytől tavaly nyáron távozott. Ezt követően fél évig nem volt csapata, majd idén tavasszal a német másodosztályú Nürnbergben játszott.

A 2014-es világbajnokságon egy meccsen szereplő futballista a Bundesligában összesen 92-szer, míg a Bundesliga 2.-ben 37-szer lépett pályára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik