Foci

Könnyedén vertük Bulgáriát

 

Az ősszel kezdődő világbajnoki selejtező-sorozatra készülő női labdarúgó-válogatott 4-0-ra verte Bulgáriát felkészülési mérkőzésen, számol be az MLSZ.

A vezető gólra a 23. percig kellett várni, amikor Mosdóczi Evelin egy balról érkező labdát közvetlen közelről passzolt a kapuba. Hét perccel később Vágó Fanni volt az előkészítő, nagyszerűen játszott össze Zágor Bernadettel, aki a balösszekötő helyén betört a 16-oson belülre, majd a kapus mellett a jobb sarokba lőtt.

Nem változott a játék képe a második félidőben sem, ami az 55. percben eredményezett újabb magyar gólt, az igen lelkesen futballozó Vágó lőtt 17 méterről a kapuba. A 4-0-ás végeredményt a 83. percben egy szöglet utáni fejessel Zeller Dóra állította be.

Nem volt könnyű dolgunk, mert a bolgárok mindent megtettek, hogy tördeljék a játékot, és kevés területet hagytak a tizenhatosuk előterében. Így is szereztünk négy gólt, vezettünk formás támadásokat, ezért úgy gondolom, a szezon végén, egy kissé már fáradtan egy jó meccset játszottunk, kihoztuk magunkból azt, ami ma bennünk volt

– értékelte a találkozót Markó Edina szövetségi kapitány.

Női labdarúgó-válogatott, felkészülés mérkőzés:

Magyarország-Bulgária 4-0 (2-0)
Gólszerző: Mosdóczi 23., Zágor 30., Vágó 55., Zeller 83.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik