Foci

A BL-döntő legfurcsább jelenete volt Cuadrado kiállítása

A 83. percben járt a Juventus – Real Madrid BL-döntő szombaton, amikor Juan Cuadrado és Sergio Ramos sprintelt a labdáért, a spanyol pedig becsúszva szerelt. Cuadrado gyorsan el akarta végezni a bedobást, Ramos azonban ekkor fájdalmas arccal terült el a földön és mutogatta a lábát, hogy ellenfele megtaposta őt.

Felix Brych játékvezető második sárgával kiállította a kolumbiait.

Bár a közvetítésben kissé lemaradtat az esetről és a visszajátszáson sem látszott egyértelműen az eset, Cuadrado mozgásából egyértelmű, hogy ha rá is lépett Ramos lábára, semmi szándékosság nem volt benne. Mindenesetre Cuadrado így elmondhatja magáról azt a bravúrt, hogy a 66. percben beállt, kapott egy sárgát a 72. percben, a 84.-ben pedig kiállították.

Cuadrado kiállítása:

Ekkor már 3-1-re vezetett a Real Madrid, amely nem sokkal később megszerezte a negyedik gólját és a Bajnokok Ligája-érában elsőként megvédte a bajnoki címét.

Eredmény – Bajnokok Ligája, döntő

Millenium Stadion (Cardiff), Játékvezető: Felix Brych (német)

Juventus (olasz) – Real Madrid (spanyol) 1-4 (1-1)

Juventus: Buffon – Barzagli (Cuadaro, 66..), Bonucci, Chiellini – Alves, Pjanic (Marchisio, 71.), Khedira, Sandro – Dybala (Lemina, 78.) – Higuaín, Mandzukic

Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – Kroos (Morata, 89.), Casemiro, Modric – Isco (Asensio, 82.), Benzama (Bale, 77.), Ronaldo

Gólszerző: Mandzukic (27.) illetve Ronaldo (20., 64.), Casemiro (61.), Asensio (90.)

Sárga lap: Dybala (12.), Pjanic (62.), Sandro (70.), Cuadrado (72.) illetve Ramos (31.), Kroos (53.), Asensio (90+1.)

Piros lap: Cuadrado (84.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik