Foci

Már egy éve Kleinheislerre feni a fogát a Lech Poznan

Maciej Hanszel, a Lech Poznanhoz közel álló bolgár újságíró osztotta meg Twitteren az információt, miszerint Kleinheisler László nyáron a Lech Poznan futballistája lehet.

A lengyel klub 2015-ben Holman Dávidot, Kádár Tamást és Lovrencsics Gergőt is csapatában tudta, Kádár februári átigazolásával azonban magyarok nélkül maradt a Lech. Mindez nyáron megváltozhat, ha a poznaniak szerződtetik Kleinheislert.

Lengyel források szerint a Werder Bremen szívesen kölcsönadná a korábbi önmagát kereső középpályást és mivel a Ferencváros sem erőlködik, hogy megtartsa a válogatottból kimaradó játékost, kapóra jöhet a lengyel lehetőség. Sőt, a Sportowefakty beszámolója szerint egy ajánlatot már el is utasított a brémai klub. A lapnak azt nyilatkozta Czesław Michniewicz, a Pogon Szczecin korábbi edzője, hogy ő már 2016 nyarán kinézte magának Kleinheislert, de ugyanekkor a Lech is harcolt a magyar labdarúgó játékjogáért, akit végül a Werder Darmstadtba adott kölcsön.

Kleinheisler László tavasszal mindössze kilenc NB I-es mérkőzésen szerepelt a Ferencváros színeiben, ezek közül is csak három alkalommal került a kezdőcsapatba, ezalatt egy gólt és egy gólpasszt jegyez.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik