Foci

Agüero feje nem tört be, úgyhogy Mourinho szerint necces Fellaini piros lapja

Manchesteri városi rangadót rendeztek csütörtökön a Premier League-ben, a nagy várakozások ellenére azonban nem egy bámulatos csel, vagy egy bitang nagy gól került középpontba, hanem egy piros lap. Marouane Fellaini kapta, aki másodpercek alatt kétszer volt szabálytalan Sergio Agüeróval szemben, majd még le is fejelte.

A hajrában történtek:

Persze az argentin támadót nem kellett félteni, látszott a visszajátszásokon, hogy rá is játszott a dolgokra, de ettől még tény, hogy a belga tényleg bólintott. A két gyors sárgával elég nehéz helyzetbe hozta csapatát, a City nagyon nyomott emberelőnyben a végén. A kapuba is betaláltak a hazaiak, de lesről, úgyhogy maradt a 0-0, Fellainira így csak kisebb népharag zúdul.

José Mourinho mindezek után is kiállt sokat bírált játékosa mellett, amikor a Guradiannek nyilatkozott. Azt mondta, Fellaini hibázott, hogy egyáltalán belekeveredett egy ilyen szituációba, de csak ezután jött bele a nyilatkozatba: bár azt mondta, hogy nem látta pontosan, mi is történt, később találkozott a City csatárával.

Láttam az öltözőfolyosón: nem volt eltörve az orra, nem volt betörve a feje, az arca rendben volt, mint mindig. Úgyhogy nem vagyok biztos benne, hogy jogos volt a piros lap. Igazából ez egy talán piros helyzet, és egy tehetséges, okos argentin játékos találkozása volt.

A 0-0-s döntetlen után a Manchester City maradt a negyedik, még BL-selejtezőt érő helyen, míg a Manchester United közvetlenül ott lohol Pep Guardiola csapata mögött, az ötödik a tabellán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik