Foci

Valami bűzlik Balogh Norbert átigazolása körül

Kálnoki Kis Attila
Kálnoki Kis Attila

rovatvezető. 2017. 04. 12. 15:50

Az olasz Tuttomercatoweb.com cikkezett a kiesés ellen harcoló Palermo helyzetéről, amely csaknem kilátástalanok a véleményük szerint.

Az elnökváltáson átesett Palermo tegnap menesztette Luis Diego López vezetőedzőt, de a hírek szerint konkrétan az sem tisztázott, hogy ki hozza jelenleg ezeket a döntéseket, mivel az új klubelnök csak április 30-tól lesz hivatalosan is a klub tulajdonosa.

A lap Balogh Norbert helyzetére is kitér, azonban meglehetősen negatív hangvétellel illeti a játékos teljesítményét.

Talán több lehetőséget kap most majd Balogh Norbert is. A játékos leigazolásával igen jó pénzt, 2,8 millió eurót keresett a Top Sport Consulting cég, Balogh azonban a pályán az átigazolási időszak egyik legnagyobb hibájának tűnik

írja az oldal.

A fenti mondat már csak azért is érdekes, mert debreceni hírek szerint ők csak 2,2 millió eurót kaptak Balogért, míg Maurizio Zamparini elnök annak idején öt millió euróról beszélt. No ez a 2,8 millió jelenti a különbséget, amely tisztán mutatja, Szicíliában hogyan megy a futballüzlet.

A rejtélyes Top Sport Consulting nevű cég amúgy egy szláv játékosügynök, vagy tanácsadó, vagy nevezzük aminek akarjuk vonalhoz köthető. Bizonyos Zoran Lemichez vándorolt az összeg, ami minden bizonnyal “eltűnt” valahol a Balkánon.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

GelÈnes, 2009. febru·r 5.
A gelÈnesi FlÛrika JÛzsef f·skamr·jukban felv·gja a NyÌrerdı Zrt. v·mosatyai telephelyÈrıl kapott f·t. A NyÌrerdı Zrt. 6000 kˆbmÈter t¸zelıt k¸lˆnÌt el szoci·lis cÈlra. GelÈnesen tÌz csal·d kapott 34 kˆbmÈter f·t, a havonta kiutalt 6-8000 forint lak·sfenntart·si t·mogat·s helyett. Ezen a tÈlen 16 ember halt meg kih˚lÈs miatt Szabolcs-Szatm·r-Bereg megyÈben.
MTI FotÛ: Bal·zs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.