Foci

Honvéd: Ha Rossi marad, marad, ha megy, megy

Kétségtelen tény, és ezt az eredmények, a bajnoki tabella is alátámasztja, Marco Rossi, a Budapest Honvéd olasz edzője valamit rettentően jól megtanított csapatának. A kispestiek olasz mintára gyakorolják hétről hétre a területszűkítéses védekezést, Rossi már-már beleveri a játékosok fejébe ennek a taktikának a szükséges alapjait, továbbá van két igazán remek támadója, akik ha a védelem nem kap gólt, előbb utóbb rúgnak egyet.

Pont, mint hétvégén a Haladás ellen (1-0). George F. Hemingway a szombati győztes találkozó után, az M4sport Góóól! című műsorában adott furcsa választ arra a kérdésre, a csapatot a vezető helyre vezénylő Marco Rossi vajon jövőre is a kispestiek edzője lesz-e.

Ami biztosan kiderült, az olasz edzőnek nyáron lejár a szerződése, de a Honvéd tulajdonosa még nem tárgyalt vele. Talán fog. Minden esetre szó szerint idézzük George F. Hemingway furcsa körmondatait a témában.

Beszélni fogunk majd Rossi mesterrel. Ez attól függ, hogy szeretne-e itt maradni vagy esetleg olyan anyagi igényei lesznek, amelyeket mi nem tudunk teljesíteni. Ugyanúgy, mint a játékosoknál. Hogy én szeretném-e, hogy Marco Rossi továbbra is a Honvédnál dolgozzon, én azt gondolom, hogy igen. Akkor is szerettem, amikor kilencedik helyen volt, nekem nem az számít, hogy bajnok lesz, vagy nem lesz bajnok, ez pénzkérdés. A Honvéd egy bizonyos büdzsével dolgozik, és tőlem akár Mourinho is lehetne itt valaki, ha többet akar, mint amit mi fizetni tudunk, akkor nem. Marco Rossi profi, én meg elég tapasztalt tulajdonos vagyok. Minden héten beszélek Marco Rossival. Ha ő szerződni akar olyan feltételek mellett, amit mi akarunk, akkor Marco Rossi szólna, hogy szeretne szerződni. Lesz valami, vagy nem lesz valami, majd májusban eldől. Még egyszer mondom, szeretném, ha Marco Rossi maradna. Ő elmondta, nagyon jól érzi magát és szeretne maradni, a kérdés csak az, hogy az ő fejében lévő számok és az én fejemben lévő számok ugyanoda érkeznek-e. Ha igen, akkor marad, ha nem, akkor nem

nyilatkozta a kispestiek tulaja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik