Foci

Eljött az ideje, hogy Dzsudzsák Balázsék összekapják magukat

Kedden az ázsiai Bajnokok Ligájában bombagólt szerzett Dzsudzsák Balázs, az al-Vahda magyar válogatott játékosa az al-Hilal ellen bombázott a léc alá. Ezzel vezetett a csapata 2-1-re hazai pályán, ráadásul nem sokkal később emberelőnybe is került, a vendégek azonban így is egyenlítettek és a végeredmény 2-2 lett.

Az al-Vahda így egyedüliként még nyeretlen a csoportban, két vereség után ez volt az első pontszerzésük. Csakúgy, mint az európai BL-ben, a nyolc csoportból az első két helyezett jut tovább, így Dzsudzsák csapatának kapkodnia kell magát.

Kilenc pontot még szerezhetünk. Nehéz küldetés, de nem lehetetlen

– mondta a keddi mérkőzés után az al-Vahdát edző Javier Aguirre a The Nationalnek.

A korábban a többi közt az Atlético Madridot, a mexikói és a japán válogatottat is edző Aguirre szerint nem szabad elfelejteni, hogy egy nagyon erős rivális ellen szereztek pontot. Ugyanakkor megint hibáztak, mint eddig minden meccsükön, és ezt az ellenfelek mindig megbosszulják, ezen kell javítaniuk.

Az al-Vahda legközelebb majd csak áprilisban játszik az ázsiai BL-ben, ismét az al-Hilal lesz az ellenfél, csak ezúttal idegenben. Dzsudzsákéknak nyerniük kéne, hogy ne szálljon el végleg a továbbjutási esély. (Fotó: Facebook/AlWahda FC)

A meccs összefoglalója, Dzsudzsák gólja 0:45-től:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik