Foci

Bernd Storck brazil futballistával erősítheti meg a magyar válogatottat

Paulo Vinicius (paulo vinicius, )
Paulo Vinicius (paulo vinicius, )

A Nemzeti Sport információi szerint a Videoton brazil középhátvédje, Paulo Vinícius pénteken leteszi az állampolgári esküt. A hírt a fehérvári klub az NSO érdeklődésére megerősítette, de nem kommentálta.

Paulo Vinícius jó játékos, de addig kár beszélni róla, amíg nem magyar állampolgár. Azt azért hozzáteszem, hátvédekben jól állunk, Guzmics Richárd és Lang Ádám is biztos pont, s Kálnoki-Kis Dávid is jó benyomást tett rám

– mondta Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya 2016 szeptemberében szintén a Nemzeti Sportnak.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Mit jelent ez jelen időben?

Juhász Roland lemondta a válogatottságot, így a helyzet nem változott Bernd Storck tavaly szeptemberi kijelentése óta. Minden bizonnyal jelen állás szerint is a két, eddig számára többször is bizonyított belső védő, Guzmics Richárd és Lang Ádám a favoritja, mivel az utóbbi időkben ők kirobbanthatatlanok voltak a védelem tengelyéből. Jól is működtek együtt.

Ha egészségesek, minden bizonnyal Lisszabonban is őket küldi majd csatába Bernd Storck szövetségi kapitány.

Ami jó hír a kapitány számára, ha Vinicius szombat reggel már magyar állampolgárként ébred, úgy a soros, Portugália ellen esedékes világbajnoki selejtező előtt bővül a választási lehetősége.

Érzésünk szerint a jövő hétfőtől kezdődő összetartáson már a Videoton brazilja is ott lesz a Magyarországon futballozó és Telkibe meghívást kapó labdarúgók között, sőt, adott esetben Lisszabonba is magával viheti a védőt Bernd Storck.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik