Foci

Ibrahimovic: Semmi nem volt, csak nekiugrott a könyökömnek

Élvezetes játékkal indult szombaton a Manchester United – Bournemouth bajnoki, hogy aztán az első félidő végére az ember úgy érezze magát, mintha valami foci-pankráció keveréket nézne. Tyrone Mings kezdett mindent, amikor megtaposta a földön fekvő Zlatan Ibrahimovic fejét, mire a svéd törlesztés gyanánt izomból fejbe könyökölte egy fejpárbajnál. Pontosabban csak mi gondolnánk, hogy ez törlesztés volt, Ibrahimovic máshogy emlékszik.

Szerencsére nem sérült meg. Én csak felugrottam fejelni, ő pedig nekiugrott a könyökömnek. Semmi szándékosság nem volt ebben

– mondta Ibrahimovic a BBC-nek.

Ez történt a szombati bajnokin:

Az angol szövetség már jelezte, hogy vizsgálatot indít, noha egyik játékos sem kapott lapot a durvaságok után. A Guardian szerint nem kizárt, hogy mindketten három-három meccses eltiltást kaphatnak, ami Ibrahimovic esetében azt jelentené, hogy ki kellene hagynia a Chelsea elleni FA-kupa negyeddöntőt is.

A meccs 1-1-gyel ért véget, Ibrahimovic a második félidőben büntetőből megnyerhette volna a találkozót a Unitednek, de kihagyta a tizenegyest.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik