Foci

Kiütéses győzelmet aratott a Barcelona

A Barcelona labdarúgócsapata lendületben van a bajnokságban, a szerdait megelőző négy mérkőzését is megnyerte a La Ligában, a hétvégén az Atlético Madrid otthonában tudtak nyerni. A 25. fordulóban a kiesőjelölt Sporting Gijón látogatott a Nou Campba, amely nem nyerni jár a katalánok stadionjába, és most is gyakorlatilag már fél óra alatt elveszítették a mérkőzést, a Barca színeiben az 500. mérkőzésén kezdő Messi és Suárez vezérletével a 27. percre már 3-1-es előnybe került a Barcelona.

Messi fejesgólja:

Suárez kapásból talált be:

A szünet után egyből jött az újabb gól, az eddig nem túl sokat mutató Alcacer volt eredményes Messi passza után, majd a 66. percben Neymar lőtte ki a rövid felsőt szabadrúgásból. És még mindig nem volt vége, Rakitic a rendes játékidő végén adta meg a kegyelemdöfést a Gijónnak, 6-1-re nyert a Barcelona.

Neymar bámulatosan csavarta a kapuba a labdát:

A Barcelona győzelmével átvette a vezetést a bajnokságban, de a Real Madrid akár már szerda este visszaállhat az élre, a Las Palmast fogadják. A Real jelenleg két meccsel játszott kevesebbet, nekik van még egy elmaradt bajnokijuk is.

Lionel Messi jelenleg az egyetlen, aki a mostani La Liga-szezonban szerzett gólt jobbal, ballal, fejjel, tizenegyesből és szabadrúgásból is.

Ezzel egy időben rendeztek az Osasuna – Villarreal mérkőzést és ott is kiszakadt a gólzsák, a vendégek 4-1-re győztek.

Eredmény – La Liga, 25. forduló

FC Barcelona – Sporting Gijón 6-1 (3-1)

Gólszerzők: Messi (9.), Rodriguez (11. – öngól), Suárez (27.), Alcacer (49.), Neymar (66.) illetve Castro (21.), Rakitic (87.)

Osasuna – Villarreal 1-4 (0-2)

Gólszerzők: Torres (64. – 11-esből) illetve Soriano (2.), Soldado (27. – 11-esből), Borre (74., 78.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik