Foci

Világbajnok labdarúgót igazol a Haladás

A január 9-én 18. születésnapját ünneplő nigériai Funsho Bamgboye igaz, csak U17-es vb-t nyert, de ettől még remek igazolása lehet a Haladásnak.

Nevezett srác (a videón és a fenti képen és 7-es mezben) a 2015-ös világbajnokságon öt mérkőzésen lépett pályára hazája válogatottjában és ezalatt egy gólt szerzett. Azonban e videó tanúsága szerint a mindkét szélen bevethető támadó nem csak az akciók befejezésében erős, de a látásával sincs baj. Három gólpassza azt bizonyítja, kognitív képességek terén is jól áll, csapattársai kiszolgálására is képes.

A fiatalember a katari tulajdonban lévő Aspire Academy játékosa és a Haladás vezetése két és fél  éves szerződésben állapodott meg vele. Bamgboye hétfőn akár felülhetett volna a vasiakat a horvátországi Rovinjba szállító autóbuszra is, ha nem lenne egy kis gond.

Az nso úgy tudja, azért nem jelentették be még hivatalosan a transzfert és azért nem utazott Mészöly Géza legújabb szerzeménye az edzőtáborba, mert a papírmunka még hátra van, és a támadó vízumát sem sikerült időben elintézni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik