Foci

52-szeres német válogatott csatárt szerződtetne a Haladás

kevin kurányi (Array)
kevin kurányi (Array)

Csak kapkodjuk a fejünket kérem, mi van itt. Egyelőre hírek terén persze, de olyan nevek röpködnek az NB1 téli átigazolási piacának januári megnyitása előtt, hogy csak na. A Ferencváros a ghánai válogatott, korábban Chelsea, Real Madrid, AC Milan sztár Michale Essiennel “kokettál”, most meg a Haladás dobott be egy újabb nagy nevet, mégpedig az 53-szeres német válogatott csatár, Kevin Kurányiét.

További hasonlóság a két labdarúgó között, hogy mindketten túl vannak már a zeniten, 1982-ben születtek, tehát 34 évesek. Ettől még tény, ha valóban sikerül őket Magyarországra csábítani, mindenképp üde színfoltjai lesznek az OTP Bank Ligának.

Most vagy soha. Fogadj élőben a tél legforróbb helyzeteire! Tippmixpro

A német támadó legutóbb a Bundesligában szereplő Hoffenheimben játszott, nyár óta azonban szabadon igazolható. A keddi Nemzeti Sportban Mészöly Géza edző úgy nyilatkozott, a játékos menedzsere jelentkezett náluk, mondván, “mi lenne ha…”

Tudni kell, Kurányi magyar gyökerekkel rendelkezik, nagypapája ráadásul Vas megyében élt.

A Haladás honlapja azért azt is megerősítette, Kurányit klubjuk mellett még egy Észak-amerikai labdarúgó csapat is megkereste. A két ország piaci potenciálja közti különbség azt mondatja velünk, ez komoly versenyhátrány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik