Foci

Feczesin: Meglepően profi körülményekkel találkoztam

Pénteken vált biztossá, hogy Feczesin Róbert a dél-koreai élvonalban szereplő Jeonnam Dragonsban folytatja pályafutását. A 11-szeres magyar válogatott támadót az F-Group közleménye idézi:

Január elején már kiutaztam Dél-Koreába, hogy minden részletet tisztázzunk a vezetőkkel és aláírjam a szerződést. Szöultól nagyjából kétórás vonatútra van a város, tipikus ázsiai hely, de bevallom, jobb, mint amire számítottam. Rajtam kívül is van légiós, brazil, horvát és egy ausztrál-horvát futballista játszik a klubban, engem a nemrég távozó macedón csatár helyére igazolt az egyesület. Meglepően profi körülményekkel találkoztam, a stadion és az edzőközpont is remekül fel van szerelve, az egyetlen nehézséget csak az jelentheti majd, hogy a helyiek angoltudása nem az igazi, de tolmács segít a kommunikációban.

A Videotonban 97 tétmérkőzésen pályára lépett csatár döntéséről így vélekedett ügynöke, Filipovics Vladan:

Nem csoda, hogy egy ilyen nagyszerű ősz után ajánlat érkezett Feczesin Robiért, a Vidi húzóembere volt, gólokat lőtt, én azon is csodálkoztam, hogy nem került szóba a válogatottnál a neve. A dél-koreai bajnokság évek óta jó színvonalat képvisel, a ligát az európai csapatok is figyelik, ráadásul a légiósokat nagyon megbecsülik arrafelé. Nem egy csatár érkezett harmincon felül és játszott 36-37 éves koráig Dél-Koreában. Fecze egy plusz egy éves szerződést kötött, de ha úgy termeli a gólokat, mint a Videotonban, biztos hosszú távon támaszkodna rá a Dragons.

Most vagy soha. Fogadj élőben a tél legforróbb helyzeteire! Tippmixpro

A 30 éves futballista a dél-koreai Csedzsu szigetén, majd Japánban edzőtáborozik új csapatával. Az ország bajnoksága márciusban kezdődik és novemberig tart.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik