Foci

A Chelsea hosszabbított egy játékossal, aki nem John Terry

Új, három és fél évre szóló szerződést kötött klubjával, az angol labdarúgó-bajnokságban listavezető Chelsea-vel Cesar Azpilicueta, aki így 2020-ig kötelezte el magát a londoniakhoz. A 27 éves védő 2012-ben igazolt a szigetországba, alapemberré vált a Kékeknél. A szerdai, Sunderland elleni bajnoki lehet a 200. mérkőzése a fővárosi csapatban.

A spanyol válogatott játékos ebben a szezonban többnyire a jobb oldalon szerepel a védőhármasban, amely a legutóbbi kilenc bajnokijából hétszer nem kapott gólt.

https://twitter.com/ChelseaFC/status/808651072348782592

Nagyobb történet most az angol lapoknál, hogy a Times szerint John Terry nem kapott új szerződést. A 36 éves védő 1998 óta játszik a Chelsea felnőttcsapatában, a nyáron jár le a mostani kontraktusa. Terry ebben a szezonban öt bajnokin játszott, szeptember óta azonban nem volt kezdő. Antonio Conte többször is hangoztatta, hogy fontos szerepe van az öltözőn belül, ezt a keddi sajtótájékoztatóján is elmondta.

A klub pár órával a Times-cikk megjelenése után annyit közölt, kicsit korainak érzik, hogy már most ilyen pletykákkal kell foglalkozniuk. Steve Atkins kommunikációs szakember annyit tett hozz: még le sem ültek Terryvel tárgyalni, majd annak is eljön az ideje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik