Foci

Döntött a CAS az Újpest átigazolási ügyében

Újpest FC (Array)
Újpest FC (Array)

Nyáron mi is megírtuk, hogy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség egy 2014-es igazolás miatt kizárta az Újpestet két átigazolási időszakból. Ennek megfelelően 2016 nyarán és 2017 telén sem érkezhet új játékos a lilákhoz.

A klub a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz fordult az ügyben, mely most úgy döntött, helyben hagyja a FIFA döntését – írja hivatalos honlapján a fővárosi együttes.

Az eltiltási időszak felén már túl vagyunk, csapatunk egyre egységesebb, és egy hétvégi győzelemmel szerencsés esetben akár a negyedik helyre is feljöhetünk a tabellán. Arról nem is beszélve, hogy van még a tarsolyunkban erősítési lehetőség, Kylian Hazard és Kálnoki-Kis Dávid ugyanis hamarosan bevethető lesz. Ezúton is köszönjük szurkolóinknak az eddigi biztatást, és reméljük, hogy ezt minél több győzelemmel tudjuk meghálálni. Hajrá, Lilák! Mutassuk meg, hogy így is erősek vagyunk

-írja közleményében a klub, mely jelenleg a 7. helyen áll az OTP Bank Ligában. Nebojsa Vignjevics tanítványai a Mezőkövesd ellen lépnek pályára a 17. fordulóban.

Ne hagyd ki az ősz legjobb legjobb focimeccseit. Fogadj a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik