Foci

24 évesen közel járt a visszavonuláshoz a válogatott futballista

Jack Wilshere-nek új kihívásokra volt szüksége, hiszen majdnem “kiszeretett a labdarúgásból” – írja a BBC.

Megkapta, hiszen az Arsenal kölcsönadta az aktuális szezon végéig a Bournemouth együttesének. A 24 éves futballista tavaly három mérkőzésen lépett pályára a londoniaknál, majd lábát törte, így szinte az egész 2015-16-os szezont ki kellett hagynia.

Nagyon hiányzott a Premier League, alig vártam, hogy újra nagy meccseken léphessek pályára, és újra szerelembe essek ezzel a csodálatos játékkal.

Úgy tűnik, kezdenek visszatérni a régi érzelmek, hiszen a 34-szeres válogatott középpályás nyolc meccsen lépett pályára a kiscsapatban, ezeken 14-szer hozta helyzetbe társait. Nála többet csak a Liverpooltól igazolt Jordon Ibe tudott összehozni ebben a mutatóban.

Wilshere az Arsenal történetének legfiatalabb Premier League-játékosa, 16 évesen és 256 naposan mutatkozott be 2008-ban. A fiatal játékos tisztában van vele, hogy nem biztos a jövője az Ágyúsoknál.

Most az a célom, hogy jól teljesítsek ebben a szezonban, azt szeretném, hogy visszakerüljek az Arsenal kezdőjébe. Maradhattam volna ott, de ez esetben néha lehetőséget kaptam volna csereként, vagy a kupameccseken pályára léphettem volna. Ennél többet akarok.

Helyzet van! Ne hagyd ki a legjobb meccseket. Tippelj a Tippmixpron!

A Premier League-ben 13. Bournemouth a 12. fordulóban a Stoke City otthonába látogat, a negyedik Arsenal pedig a Manchester United otthonában játszik rangadót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik