Foci

Vajon hány gólt szerzett Ibrahimovic 42 lövésből?

Zlatan Ibrahimovic szép góllal mutatkozott be a Premier League-ben a Bournemouth ellen szezonnyitón:

Ezt követően az ő duplájával verte a Southamptont a Manchester United, sőt a City elleni városi rangadón (1-2) is a svéd csatár szépített.

Szeptember 10-e óta viszont csak keresi önmagát a 35 éves támadó: a BBC összeszámolta, hogy a Polgárok elleni zakó óta Ibrahimovic 42 lövéséből egy sem került az ellenfelek hálójába. Tény, hogy lövésből lesz a gól, de a PSG-től igazolt játékos az utóbbi hat meccsén rendre találat nélkül maradt, ilyen csúfság pedig legutóbb 2007-ben, még Inter-játékosként esett meg vele.

Az öntörvényű csatár önbizalmával sosem voltak gondok, igazolja ezt az is, hogy idén eddig összesen 57-szer próbálkozott lövéssel, Philippe Coutinho 41-el a második ebben a mutatóban az angol élvonalban.

Legutóbb a Burnley ellen tüzelt 12-szer a United kilencese, de egyszer sem járt sikerrel, pedig akrobatikus mozdulatokat is bevetett:

A Manchester United összesen 37-szer tüzelt Tom Heaton kapujára, mely a legtöbb lövés egyetlen meccsen a 2003-04-es szezon óta a PL-ben.

A Vörös Ördögök négy meccse nyeretlenek a Premier League-ben, úgyhogy gyülekeznek a felhők José Mourniho feje fölött. Sok ideje nincs az önsajnálatra, hiszen a Swansea elleni meccs után sorrendben az Arsenal, a West Ham United, az Everton és a 10 forduló után a mezőnyben egyedüliként veretlen Tottenham Hotspur ellen lépnek pályára a tanítványai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik