Foci

A Chelsea nagyon elverte Mourinho Manchester Unitedjét

A hétvége leginkább várt meccse a Chelsea-Manchester United rangadó volt az angol labdarúgó-bajnokságban, nem csak azért, mert ez az ütközet mindig nagyon izgalmas, hanem azért is, mert ezúttal már a Vörös ördögök kispadján ül az a José Mourinho, aki három bajnoki címet nyert a londoniakkal.

A United bemutatta, hogyan ne kezdjünk egy fontos meccset: egy védelem mögé belőtt labdánál mindenki bealudt, Pedro így már 30 másodperc után előnyhöz juttatta a Chelsea-t. Ha mindez nem lett volna elég, egy szöglet után Cahill is betalált a 21. percben, így már igen korán nagyon helyzetbe került a Manchester.

Pedro villámgólja:

A második félidőben a vendégek megpróbálták nyomás alá helyezni a Chelsea védelmét, ez nem sikerült, ráadásul Hazard egy lapos lövéssel lényegében el is döntötte a meccset a 62. percben. De korántsem volt még vége a hazai gálaelőadásnak, nem sokkal később Kanté cselezte ki a fél manchesteri védelmet és begurította a negyedik londoni gólt is.

A maradék játékidő szép csendben letelt, Ibrahimovicnak volt egy nagy helyzete, meg a Chelsea előtt adódott pár lehetőség. Maradt a 4-0, a Chelsea feljött a negyedik helyre, a Manchester United hetedik maradt.

Eredmény – Premier League, 9. forduló

Chelsea – Manchester United 4-0 (2-0)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik