Foci

A Fradi elleni meccs miatt büntették a Pécset, Szűcs Lajost eltiltották

A Debrecennek, az Újpestnek és a Budapest Honvédnak is pénzbüntetést kell fizetnie a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának keddi döntése szerint.

Az MLSZ honlapján található indoklás szerint a DVSC-Újpest találkozó kapcsán a házigazdát visszaesőként “rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért és szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért” 250 ezer forintra, a vendég együttest – szintén visszaesőként – szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért 100 ezer forintra büntette a testület.

A Honvédot a Mezőkövesd elleni idegenbeli találkozó miatt fegyelmezték 100 ezer forinttal, miután “szurkolói székeket rongáltak meg szektorukban és tárgyakat dobáltak a játéktérre”.

Dragan Vukmir (MTK) és Hidi Patrik (Honvéd) egyformán egymérkőzéses eltiltást kapott.

Az NB III-ben a Pécset megbüntették a Fradi II. elleni meccs miatt, mint visszaesőt. Rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért, szurkolók részéről jelentős mennyiségű pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért 300.000 Ft pénzbüntetéssel büntették a klubot.

Ez volt az az összecsapás, ahol több mint 5 ezren voltak kint, többen, mint bármelyik NB I-es meccsen.

A Rákosmente csapatánál edzősködő Szűcs Lajost eltiltották egy meccsről, mert  a technikai zónát elhagyta és szóváltásba keveredett a hazai nézőkkel. Az egyikük leütötte, kórházba került agyrázkódás miatt. A hazai Nyírbátor rendezési hiányosságok miatt 100 ezret fizethet.

Aki szeretné, itt elolvashatja az összes büntetést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik