Sport

Kiderült, hogy azért került földre a volt válogatott kapus, mert egy néző leütötte a meccs alatt

Összeszólalkozott egy drukkerrel Szűcs Lajos, csapata, az NB III-ban szereplő Rákosmenti KSK egyik mérkőzésén, majd mentőt kellett hozzá hívni, mert a néző leütötte. A Blikk szerint a konfliktus abból indult ki, hogy Szűcs húzta az időt, nem adta vissza elég gyorsan az oldalvonalon túlra guruló labdát, amit a hazai szurkoló nehezményezett: a kerítésen keresztül előbb vitába keveredett az egykori válogatott kapussal, majd meg is ütötte.

Kicsit fáj az állam és a fejem is, van is rajta egy pukli, de köszönöm, megmaradok. Volt egy kisebb eszméletvesztésem, ezért beszállítottak a nyíregyházi kórházba, ahol CT-vizsgálatot is végeztek, kiderült, hogy enyhébb agyrázkódásom van. Nem emlékszem, hogy az ütéskor vagy a földre kerüléskor ájultam-e el. Az orvosok bent akartak tartani éjszakára, de saját felelősségemre távoztam, mert otthon már várt a családom

– mondta Szűcs.

Baracsi Balázs, a nyírbátori klub elnöke azt mondta az eset után, elítéli mindkét fél viselkedését, de érthetetlennek tartja, hogy Szűcs miért hagyta el öt-hat méterre a technikai zónát.

Szombat délután rendezték az NB III-ban a Nyírbátor–Rákosmente mérkőzést. Vendégvezetésnél egy akció után a Rákosmente kapusedzője, a Ferencváros korábbi hálóőre, Szűcs Lajos a földön feküdt, és nagyon nehezen tudták talpra állítani.

Szűcs visszaült a kispadra, miközben hangos kiabálás alakult ki a játéktérről levonuló futballisták, a tartalékok és a hazai nézők között. A fővárosiak egyik játékosa még a kerítésen is átugrott, úgy hangoskodott – írja a boon.hu. Akkor még nem lehetett tudni, mitől került földre a kapus.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik