Foci

Vignjevics: nagy lehetőség előtt állnak a fiataljaink

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség egy 2014-es igazolás miatt kizárta az Újpest FC-t két átigazolási időszakból. Ennek megfelelően 2016 nyarán és 2017 telén sem érkezhet új játékos a lilákhoz.

Nebojsa Vignjevics vezetőedző a klub hivatalos honlapjának elmondta, nagy kihívás előtt áll a klub, és ez egy soha vissza nem térő alkalom a fiatalok számára.

A jelen helyzetben nem problémáról beszélnék, hanem kihívásról. Olyan lehetőség adódott fiatal labdarúgóink előtt, amit most meg kell ragadniuk. Mint minden rosszban, ebben is van valami jó. Tehetséges fiataljaink soha vissza nem térő lehetőség előtt állnak, s a többiek is bizonyíthatják hűséges szurkolóinknak, hogy igazi csapatként képesek nagyot alkotni

-nyilatkozta a 48 éves szakember, aki optimistán tekintett a jövőbe:

A felkészülésünk szerencsére nagyon jól sikerült, így nyugodt szívvel mondhatom, hogy készen állunk a 2016–2017-es idényre, amelyet szeretnénk úgy kezdeni, hogy ideiglenes otthonunkban, a Fáy utcában legyőzzük a Honvédot. Amit még roppant fontosnak tartok: ahogy az elmúlt szezonban, úgy most is óriási szükségünk van szurkolóink támogatására, hiszen ők tulajdonképpen a csapat részei, nélkülük nincs Újpest

-zárta gondolatait a szerb vezetőedző. Az Újpest július 16-án 17:00-tól játssza első mérkőzését az OTP Bank Ligában a Budapest Honvéd ellen.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik