Foci

Megvan Mourinho első nyári igazolása

José Mourinhót május végén jelentették be a Manchester Unitednél. A portugál nem sokat vacakolt, egyből belevágott a munkába és már meg is van az első nyári igazolása.

Várható volt, hogy saját elképzelései szerint alakítja majd át a csapatot, a pénz biztosan nem jelent majd akadályt, hiszen Eric Baillyért, 40 millió eurót fizethetnek a Vörös Ördögök – írja a BBC.

Az elefántcsontparti hátvéd ebben a szezonban hívta fel magára a figyelmet a Villarrealban, mely a toptrió, vagyis a Barcelona, a Real Madrid és az Atletico Madrid mögött a negyedik, még Bajnokok Ligája-indulást érő helyen végzett a Primera Divisiónban.

A 22 éves játékos az Európa Liga-menetelésből is kivette a részét, hiszen hét meccsen egy gólt szerzett ebben a kiírásban, csapata végül a legjobb négy között esett ki a Liverpool ellen.

Bailly rendkívül jó felépítésű, magas és gyors hátvéd, aki nagy erősítést jelenthet majd Manchesterben. A spanyol klub nagyszerű üzletet csinált vele, hiszen 2015. januárjában kevesebb, mint hatmillió eurót adtak érte az Espanolnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik