Foci

Pórul járt Neymar

A barcelonai sztár nem csak vásárolgatni utazott Londonba, de ez nem ment neki zökkenőmentesen.

Ugyan mindenki tudja, ki az a Neymar, egészen biztosan a londoni reptéren is felismerték, de ettől függetlenül a szabály, az szabály. Így nemes egyszerűséggel félreállították a londoni Luton határőrei – számolt be a sun.co.uk.

Az ok nagyon egyszerű, Neymarnak nem volt útlevele, Spanyolországban hagyta. Márpedig az angol törvények úgy rendelkeznek, hogy az Egyesült Királyság területére a nem Európai Unióhoz tartozó országok valamelyikéből beutazó személynek érvényes útlevéllel kell rendelkeznie. Így Neymar egy darabig kénytelen kelletlen a reptér VIP Lounge részében relaxált és pihent mindaddig, amíg sikerült valahogy, feltételezhetően ideiglenes papírokkal megoldani a problémát.

A támadó a kényszerpihenő után a reptérről egyenesen az Oxford Streetre ment egy farmerüzletbe, ahol csatlakozott két ismerőséhez. De nem csak baráti kiruccanásra és egy kis vásárlásra érkezett Londonba. A huszonnégy éves játékost reklámszerződést kötött. Egyes hírek szerint a divatcég 8,2 millió fontot fizet évente a labdarúgónak. Mondjuk ennyi pénzért egy kis plusz várakozás igazán megérte.

@replay ✌🏽️

Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) által közzétett fénykép, 2016. Máj 18., 05:04 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik