Foci

Torres: Szégyen, amit az UEFA művel

Az Atlético Madrid Fernando Torres góljával szerzett vezetést a Nou Campban kedd este, a spanyol csatárt viszont még az első félidőben kiállították, az emberelőnyben futballozó Barcelona pedig a folytatásban Luis Suárez duplájával fordítani tudott és minimális előnyre tett szert a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

Torres a lefújást követően magára vállalta a felelősséget a vereségért.

Ez karrierem egyik legrosszabb napja. Sajnálom, hogy miattam tíz emberre olvadt a csapat. Bizonyos értelemben úgy érzem, én vagyok az oka, hogy nem tudtunk nyerni. Biztos vagyok benne, hogy azonos létszámban másként alakultak volna a dolgok. De büszke vagyok az Atléticóra, az eredmény nem olyan rossz, a Vicente Caldéronban bármi megtörténhet a visszavágón

– fogalmazott a támadó, majd gyorsan odaszúrt egyet az Európai Labdarúgó Szövetségnek is.

Szégyen, hogy az UEFA olyan játékvezetőt küldött a meccsre, aki nem volt a BL-negyeddöntő szintjén.

Fotó: Europress fotóügynökség
Fotó: Europress fotóügynökség

Luis Enrique, a katalánok menedzsere úgy fogalmazott, sajnálja, hogy csapata nem tudott nagyobb különbségű győzelmet aratni.

Az első félidőben pontatlanul játszottunk, olyan szituációkban hibáztunk, amiket általában meg tudunk oldani. Az Atlético remekelt, szerettem. Természetesen a meccs képe megváltozott a kiállítás után. Az 1-0 jó eredmény lett volna számukra, így hát mindent egy lapra feltéve támadtunk a folytatásban. Kár, hogy nem sikerült több gólt szereznünk.

Fotó: Europress fotóügynökség
Fotó: Europress fotóügynökség

 

Diego Simeone, a matracosok vezetőedzője frusztráltan ült be a találkozót követő sajtótájékoztatóra.

Nem vagyok mérges Torresre. Rátok bízom, hogy jogos volt-e a piros lap. Hasonló volt, mint amit Arda Turan kapott tavaly a Bernabéuban. A játékvezetők azért vannak, hogy meghozzák az ítéleteket. Az biztos, hogy nem mondhatok el mindent, amit akarok.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik