Foci

Kassai Viktor egyet hibázott

A szerdai Bl-nyolcaddöntő első gólja előtt nagyon benézett egy szabálytalanságot a magyar játékvezető.

A Zenit-Benfica (1-2) találkozót Kassai Viktor vezette és minden bizonnyal csak azért nem esett sok szó a játékvezető ténykedéséről, mert végül a Benfica kettős győzelemmel jutott a BL-negyeddöntőbe.

Kassainak nem volt egyszerű dolga, mert elég kemény mérkőzés jutott számára, a Benfica játékosok sokat színészkedtek, de összességében kézben tartotta a találkozót. Ellenben a portugálok még így is a szemére vetik az első találatot megelőző nyilvánvaló szabálytalanságot, ahol bizony néma maradt a síp.

Zsirkovot ugratták ki a bal szélen, de Cabral Semedo, művésznevén Nelzinho remekül keresztezett és mellével elvitte a labdát. Zsirkov elkésett, letarolta a védőt, majd továbbfutott a szabad labdával, remekül centerezett és Hulk fejjel nem hibázott.

Megkockáztatjuk, ha a végeredmény 1-0 marad, és ezzel az oroszok jutnak tovább, akkor most Portugáliából össztűz alá veszik a magyar játékvezetőt, de szerencsére nem így történt.

Eredmény – Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó

Zenit (orosz) – Benfica (portugál) 1-2 (0-0)
Gólszerző: Hulk (69.), illetve Gaitán (85.), Talisca (96.)

Továbbjutott: a Benfica, kettős győzelemmel, 3-1-es összesítéssel

A PSG és a Benfica előtt kedden a Real Madrid és a Wolfsburg jutott a negyeddöntőbe, az FC Barcelona-Arsenal, a Bayern München-Juventus, valamint az Atlético Madrid-PSV Eindhoven és a Manchester City-Dinamo Kijev párharcokban a jövő héten lesz a visszavágó.
A negyeddöntő sorsolását jövő pénteken tartják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik