Foci

Dzsudzsák Balázs értéke hatalmasat zuhant

Van egy lap Törökországban, egészen pontosan Bursában, amelyik jót még nem írt válogatottunk csapatkapitányáról.

bursaspordabugun.com okkal, ok nélkül, de állandóan osztja a mi Dzsudzsák Balázsunkat. Ezt nyugodt szívvel kijelenthetjük. Megszellőztettek már mindet a szélsőről, hogy eladják, hogy elégedetlenek vele edzői, és egy nagy nulla, stb.. Ehhez képest él és virul, mi több nemrég az ő gólpasszával verték az Eskisehirsport.

A lap most éppen azt találta ki, összehasonlítják, mennyit esett, vagy éppen emelkedett a csapat játékosainak értéke 2015. január 1., azaz bő egy év alatt. Ezért fellapozták a világ futballbajnokságait precízen követő és a játékosok értékét megbecsülő transfermarkt.com oldalt és böngésztek egy sort.

Ebből számukra az derült ki, hogy a 2015 nyarán Bursába érkező Dzsudzsák a legrosszab e téren. Ugyanis míg szélsőjüket augusztusban, igazi sztárigazolásként, 11 millió euróért vették meg a Dinamo Moszkvától, addig jelen állás szerint csak 6,25 millió euróra taksálja az oldal.

Megjegyezzük, Dzsudzsák idén már 30 éves lesz és egy ilyen korú játékos értéke ritkán szokott felfelé mozogni. A labdarúgók adás-vétele amúgy sem minden esetben a transfermarkt.com értékei alapján működik. Az oldal maximum csak irányadó, erre épp Dzsudzsák karrierje és klubcseréinél kifizetett összegek szolgáltatják a legjobb példát.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik