Foci

Pornófilmet vetített csapata meccse előtt az edző

Így akarta megtörni az öltözőben uralkodó rossz hangulatot.

Nem akármilyen eszközökhöz folyamodott 2012 decemberében Joaquin Caparros. A spanyol első osztályú RCD Mallorca gárdáját akkoriban irányító tréner az Athletic Bilbao elleni bajnoki előtt pornófilmet vetített játékosainak a mérkőzés előtti eligazításon.

Az ESPN Brasil egy interjút készített a csapat korábbi védője, a ma már az MLS-ben szereplő Philadelphia Union együttesét erősítő Anderson Conceiacoval – írja a Marca. A futballista így emlékezett vissza az esetre:

A meccs előtti megbeszélésen akkori edzőnk, Caparros mester egy videót kezdett el vetíteni nekünk. Amikor megláttuk a felvételeket, mindnyájunkat óriási meglepetés ért, ugyanis egy pornófilmet láttunk! Úgy emlékszem, hogy valamilyen amerikai mozi lehetett, és a felvétel nem tartott tovább harminc másodpercnél, de persze mindenki nagyon megdöbbent arcot vágott, nem nagyon értettük…

Caparros nem véletlenül indította el ezt a felvétel, ugyanis így akarta megtörni az öltözőben uralkodó rossz hangulatot. A Mallorca abban az időben válsághelyzetben volt, a kiesés ellen küzdött. A tréner módszere végül nem segített, csapata ugyanis 1-0-r kikapott hazai közönség előtt.

Caparrost később kirúgtak, a gárda pedig a szezon végén kiesett az élvonalból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik